Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

REKISTERISELOSTE

 

 

KaroLuo Oy:n Rekisteriseloste

Rekisteriseloste:

KaroLuo Oy

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. 

 

REKISTERINPITÄJÄ

KaroLuo Oy ( Y-tunnus 2883186-9 )

 

Karoliina Luokkala

P. 040 910 3831

Kuninkaankatu 26, 70100 Kuopio 

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

 

Karoliina Luokkala

P. 040 910 3831

Sähköposti: info@luppaset.fi

 

REKISTERIN NIMI

 

KaroLuo Oy

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Luppaset tuotteita messuilta, tapahtumista tai Siluettiverstaan nettikaupasta.

- Henkilö on itse liittynyt Luppasten postituslistalle tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa, myymälässä, Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on KaroLuo Oy:n sekä Luppaset asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää  KaroLuo Oy:n asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää KaroLuo Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. KaroLuo Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mm. verkkokauppa-alusta). Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan KaroLuo Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

KaroLuo Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. KaroLuo Oy:n valmistamia postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä KaroLuo Oy:n rekisterinhoitajalle. 

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Siluettiversaan tuotteita verkkokaupasta, liittynyt postituslistalle tai on ostanut Luppaset tuotteita tapahtumista:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Postiosoite

- Puhelinnumero 

 

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan KaroLuo Oy:n  käytössä. Tietoja ei luovuteta KaroLuo Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. 

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää KaroLuo Oy:n luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee KaroLuo Oy:n hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa.